Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator játékosai a virtuális térben követik az Ida hurrikánt

|

Az elmúlt évek egyik legveszélyesebb vihara a szimulátorban is felbukkant, a játékosok pedig természetesen azonnal belerepültek.

Hirdetés

Az Egyesült Államok partjait épp az Ida hurrikán tépázza, ami Louisiana környékén tombol. A vihar hatalmas károkat okoz, de a virtuális térben legalább biztonságosan követhetjük útját.

A Microsoft Flight Simulator valós adatból táplálja játékának időjárási körülményeit, így az Ida hurrikán is felbukkant benne. Ugyan a vihar útja itt-ott eltér a valóditól, de ez nem akadályozta meg a játékosokat abban, hogy lekövessék az alakulását, és belerepüljenek egy-egy menő videó kedvéért.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a valóságban az emberek csak az életük kockáztatásával tudnának testközeli felvételeket készíteni az eseményről, valószínűleg mindenki jobban jár azzal, ha a szimulátorrajongókra bízzák annak megörökítését.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Köszönhetően a Microsoft Flight Simulator elképesztő grafikai megjelenítésének, és az alatta dolgozó motor részletgazdag adatfeldolgozásának, félelmetesen élethű felvételeket kaptunk a virtuális pilótáktól.

Az ilyen pillanatok emlékeztetnek rá minket, hogy mennyire különleges játék is van a kezeink között. A COVID-19 és a természeti katasztrófák sújtotta világban jó tudni, hogy virtuálisan tényleg bárhová eljuthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)