Hirdetés

A Microsoft Flight Simulatorban a helyes navigációra is alaposan oda kell figyelnünk

|

A Microsoft Flight Simulatorban nem lesz egyszerű a virtuális pilóták élete, erről most újabb részleteket tudtunk meg.

Hirdetés

Azt már számos kép és videó bebizonyította, hogy a Microsoft Flight Simulator egy lenyűgöző látványvilágú játék lesz, azonban nem szabad elfelejteni, hogy egy összetett játékmenettel rendelkező szimulátorról van szó, vagyis a csodálatos panoráma csodálása közben azért bőven akad majd dolgunk is. Azt ugyebár RG kollégánk is megerősítheti, hogy repülés során bizony elég sok mindenre oda figyelni, ha a levegőben szeretnénk maradni.

Hirdetés

A játékbeli navigáció a valódi műszeres repülés szabályain, vagyis az IFR-en alapul majd, ami nagyjából azt jelenti, hogy a megfelelő tájékozódáshoz nem lesz elég kinéznünk az ablakon, hanem bizony használnunk kell a pilótafülkében fellelhető eszközöket. A fejlesztők mindehhez segítségül hívták a repüléssel és légi forgalommal foglalkozó NAVBLUE csapatát, hogy összeállíthassanak egy rádiófrekvenciákkal és egyéb hasznos infókkal teli adatbázist, ami bizonyos időközönként frissül majd.

A beépített rendszernek hála realisztikus útvonalakat generálhatunk játék közben, persze először nem árt, ha alaposan kitapasztaljuk majd, mi mit jelent a műszerfalon, amin bizony nem lesz túl egyszerű kiigazodni a kezdők számára. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor kifejezetten ajánlott megnézni az alábbi videót.

Ti várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)