Hirdetés

A Microsoft Flight Simulatorban is láthatóak a nyugati parti bozóttüzek hatásai

|

Az amerikai nyugati parton pusztító lángok a virtuális repülőzést is befolyásolják.

Hirdetés

A napokban borzalmas bozóttüzek kezdtek pusztítani az Egyesült Államok nyugati partjának környékén. Az ennek következtében kialakuló füstfüggöny nem csak valóságban ült rá Salemre és San Franciscóra, de már a Microsoft Flight Simulatorban is, ami előhozott egy nagyon érdekes vitát: jót tesz-e az a játékosoknak, ha egy játék ennyire realisztikus?

Hirdetés

A Flight Simulator rengeteg adatot merít a valóságból, és emiatt ha valaki mostanában a nyugati part környékére repül, akkor tisztán láthatja a fekete füstfelhőket felszállni a bozóttüzek által érintett területekről. Sokan nem feltétlenül örülnek ennek: rengeteg játékos a valóság borzalmai elől menekülve indítja el az egyébként meglehetősen relaxáló szimulátort. A rajongótábor másik oldala nagyon is értékeli az ilyen események virtuális megjelenítését, mivel szerintük ettől lesz ez a valóság őszinte ábrázolása, és így láthatják a jelenséget anélkül, hogy veszélynek tennék ki magukat.

You can see the smoke from the wildfires in CA/OR on Microsoft Flight Simulator from r/gaming

Mindkét oldal érvei abszolút érthetőek, ugyanakkor ezen a ponton a Microsoft már láthatóan megválasztotta a saját álláspontját. A múlt hónapban például a Laura hurrikántól sem kímélték meg a játékosokat.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft a valósághű reprezentációt választja mindenek felett, ami valószínűleg nem a legnépszerűbb megoldás, de nehéz mindenkinek megfelelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)