Hirdetés

A Microsoft már fejleszti a Natal 2-őt

|

A Natal ugyan még nem bizonyította létjogosultságát, ám a Microsoft már fejleszti az utódot.

Hirdetés

A Microsoft Research Asia főnöke kottyantotta el a minap, hopgy bár a Natal - ami egyelőre csak kódnév - fejesztése még gőzerővel folyik, és ők sem tudják igazából milyen fogadtatásra számíthatnak, a Microsoft nem bíz semmit a véletlenre.

Miközben a kutatók nagyobbik része természetesen az év végén bemutatkozó Natalra koncentrál, néhány nagy koponya már az utódon töri a fejét. Az elgondolás jó, hiszen amennyiben a Natal lsöprő siker lenne, pár év múlva ismét le lehet húzni a népeket pár dolcsival, ha pedig bukta lenne - ilyen olyan okokból - akkor hamar ki lehetne hozni a Natal 2.0-át, ami mondjuk ugyanaz lenne, csak az első generáció hibáitól mentes szerkentyű. Hát nem okos ez a Microsoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)