Hirdetés

A Microsoft már teszteli az Xbox új felhasználói felületét

|

Az dizájn lényege, hogy könnyebben kezelhető és jobban egyedivé tehető legyen.

Hirdetés

A Microsoft tervei szerint 2023-ban teljesen meg fog újulni az Xbox felhasználói felülete, így akár már néhány hónap múlva köszönthetjük a módosított menürendszert. A cég nagyon szűk körben elkezdte tesztelni a funkciókat, és a felhasználói visszajelzések alapján még több módosításra számíthatunk.

A tesztelők körébe csak nagy szerencsével lehet bekerülni, ugyanis véletlenszerűen kerültek kiválasztásra az Xbox Insider Alpha Skip-Ahead egyes tagjai.

Hirdetés

A Microsoft elsődleges célja a felhasználói felület megújításával, hogy a menü testreszabhatóbb és személyesebb legyen mindenki számára. Ez a főoldal esetében különösen fontos, mivel viszonylag sok időt töltenek itt a játékosok, és praktikus, ha saját igényeink és preferenciáink szerint, a lehető legkönnyebben érik el a menüpontokat.

A tesztidőszak következő szakaszának kezdete egyelőre nem ismert, de vélhetően a Microsoft folyamatosan fogja bővíteni a felhasználói tábort, hogy minél több hasznos adatot gyűjtsön a végleges megjelenés előtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)