Hirdetés

A Microsoft miatt kerül csak pénzbe a Crash Course DLC Xbox 360-on

|

A Valve vezetője közölte, hogy ők alapvetően ingyen adnák a legújabb Left 4 Dead DLC-t, csak a Microsoft nem engedélyezi.

Hirdetés

Chet Faliszek elmodása szerint a hamarosan érkező Crash Course DLC ingyenes lehetett volna Xbox 360-on, csak éppen a Microsoft erősen támadta a Valve döntését. Valami igazsága lehet Faliszek úrnak, hiszen a DLC érdekes módon ingyenesen érkezik PC-re.

Faliszek így nyilatkozott: "Mi birtokoljuk a Steamet, és ők (Microsoft) birtokolják az Xbox Live-ot. A Steamen mi határozzuk meg a játékszabályokat, a Live-on pedig ők. Az első DLC-t segítettek kihozni ingyen, de aztán rá kellett jönniük, hogy elég hülyén nézhet ki a dolog, ha mindenki másnak kötelező fizetősen kihozni ezeket a csomagokat. Nem lenne fair a többiekkel szemben. Nagyjából ez a helyzet, és ne gondolja senki, hogy ezért kérünk 560 MS pontot a DLC-ért, mert akkora szükségünk lenne a pénzre." Ejnye, csúnya, rossz Essneki...azaz Microsoft. Nos, hát erre nem nagyon lehet mit mondani, de azért érdekelne a Ti véleményetek is. Vajh miért nem lehet ingyenes DLC-ket kiadni Live-on keresztül?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)