Hirdetés

A Microsoft négy új sorozatot rejteget

|

Nem csak a következő generációs gépek rejtőznek a Microsoft kezei között. Az új Xbox új sorozatokkal nyit majd?

Hirdetés

A Microsoft Studios egyik alkalmazottjának elmondása szerint négy új IP-n dolgoznak éppen. Ezek szerint a Microsoft teljesen új címekkel emeli a konzol érkezését. A pletykáló úriember nem más, mint Jonathan Browne, aki termékmenedzserként dolgozik az új játékokon.

Az ő LinkedIn profilján tűnt fel a következő kijelentés: „Én termékmenedzserként dolgozok négy, még be nem jelentett új címen és kulcsfontosságú számomra, hogy ezek a tervezés alatt lévő játékok zöld utat kapjanak.” Browne előzőleg az SSX és az Army of Two sorozatokon dolgozott. A kijelentés után feltámadt a rajongók kíváncsisága: vajon ezekkel a címekkel fogja-e megtámogatni a generációváltást a Microsoft?

Persze az is elképzelhető, hogy a jelenlegi konzolokra készülnek a titokzatos játékok, de ez szokatlan lépés lenne úgy, hogy az új generációra vár mindenki. Viszont ebből az is következhet, hogy az új Xboxot talán már nem a Gears of War vagy a Halo folytatásai vezetnék fel. Mi a véleményetek? Jöjjenek az újak, vesszenek a régiek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)