Hirdetés

A Microsoft Store-ból is eltűnhet a Cyberpunk 2077?

|

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy az xboxos változatra is ugyanaz a sors vár-e, mint a PS4-esre

Hirdetés

Több csúszást követően decemberben megjelent a várva-várt Cyberpunk 2077, ami a hosszú fejlesztési idő ellenére sajnos elég sok sebből vérzik, ráadásul az előző generációs konzolokon nem is túlságosan élvezhető a CD Projekt Red újdonsága. A Sony meg is hozott egy egészen komoly döntést az ügy kapcsán, ugyanis levette a játékot a PlayStation Store kínálatából, és kész visszafizetni a digitális példányok árát a vásárlóknak.

Hirdetés

A fentiek miatt joggal merülhet fel a játékosokban, hogy akkor esetleg a Microsoft is hasonlóképpen jár el a saját boltját illetően, de a jelek szerint nem egészen ez a helyzet. A CD Projekt vezérigazgatója, Adam Kiciński ugyanis a Reuters hírügynökségnek eljuttatott közleményben elárulta, hogy csapata nem folytat tárgyalásokat a Microsofttal a játék levételéről. A Cyberpunk 2077 tehát valószínűleg megmarad a Microsoft Store kínálatában, de nagyon úgy tűnik, hogy ennek ellenére van lehetőség visszaszerezni a játék árát.

Többen is arról számoltak be, hogy sikerült pénzvisszafizetést kapniuk, miután felvették a kapcsolatot a Microsoft ügyfélszolgálatával, szóval elképzelhető, hogy ezzel a megoldással bármelyik Xbox-játékos visszaszerezheti a pénzét, ha nincs megelégedve a Cyberpunk 2077 állapotával.

Ti egyébként hogy viszonyultok a játékhoz? Elégedettek vagytok vele, vagy esetleg már vissza is kértétek a pénzeteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)