Hirdetés

A Microsoft Store-on tűnt fel a következő Call of Duty rész

|

Egyre rejtélyesebb, hogy miről is szól majd az Activision következő lövöldéje - a most kiszivárgott kép egy vörös labirintust ábrázol.

Hirdetés

Bár a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone bőven kínál elfoglaltságot a lövöldék szerelmeseinek, az ősz közeledtével lassan felmerül a kérdés: mi a helyzet az új résszel? Több információ is napvilágot látott róla; sok helyen látni, hogy állítólag Call of Duty: Black Ops Cold War címet viseli majd, és olyan híresztelések érkeztek, hogy egy alternatív valóságot mutat be. Most a Microsoft Store-ra került fel egy rejtélyes Activision játék adatlapja, ami jó eséllyel a következő CoD álruhában.

Hirdetés

A játékot ugyan nem lehet megvásárolni, de néhány infót így is megtalálni róla, többek között azt, hogy The Red Door néven fut, borítóképén pedig egy vörös kulcslyukon keresztül tekinthetünk egy labirintusra:

Emellett található egy rövid leírás is, mely kifejezetten rájátszik a rejtélyes hangulatra:

"Több igazság is létezik. Ha válaszok után kutatsz, légy készen arra, hogy mindent megkérdőjelezz, és fogadd el, hogy többé semmi nem lesz ugyanolyan. A Vörös Ajtó rád vár, van bátorságod átlépni rajta?"

Persze nem teljesen biztos, hogy egy CoD játékot takar a The Red Door, de erre erősít rá, hogy múlt hónapban a PlayStation Store-ban bukkant fel, UP0002-CUSA20046_00-COD2020INTALPHA1 kóddal, amiben nem nehéz észrevenni a COD2020-at. Emellett 81 GB-ot írtak a méretéhez, az pedig nagyjából stimmelhet egy CoD-nál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)