Hirdetés

A Microsoft szárnyal PC-n, és Phil Spencer ezt nekünk köszöni meg

|

Az Xbox csapatának legmosolygósabb arca megköszönte a játékosközösségnek és a rajongóknak, hogy támogatják a PC-t, történjen az az Xbox Game Pass-en vagy Steamen keresztül.

Hirdetés

A Microsoft érthető módon leginkább az Xbox konzolokra koncentrált az Xbox 360-as generáció óta, de az elmúlt néhány évben erősen rámentek a PC-s piacra is. A PC-s Xbox Game Pass az egyik legjobb üzlet azoknak, akik sok játékot szeretnének végignyomni olcsón, ráadásul a legtöbb új microsoftos játék azonnal jön a Windows Store-ra, és már a Steamet is megkörnyékezte a kiadó.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban megkaptuk a Halo: The Master Chief Collectiont, a Sea of Thievest, és a Groundedet is Steamre, utóbbi ráadásul hatalmas siker lett, valamint a Microsoft Flight Simulator és a Halo Infinite is elérhető lesz a PC-s játékosok kedvenc platformján. A Microsoft tényleg rápörgött a PC-s tábor támogatására, és Phil Spencer szerint ez főleg annak köszönhető, hogy a rajongók támogatják a platformot.

"Meg akartam köszönni a közösségnek a támogatást, amit a PC kap. Volt már pár hasonló próbálkozásunk és mindig szkeptikus reakciókat kaptunk, ezeket pedig meg is érdemeltük. Van még dolgunk, de a támogatás, amit az Xbox Game Pass PC-vel és a Steammel kapcsolatban látunk, az tényleg felemelő."

Phil Spencer mindig is egy mosolygós foltja volt az Xbox csapatának, de ez ezen felül azért is fontos, mert ezek szerint a számok igazolják az igényt a PC-s megjelenésekre, és így jó darabig nem kell tartanunk attól, hogy lemaradunk majd az xboxos játékokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)