Hirdetés

A Microsoft szerint a Sony nagyon jó munkát végzett HD remake téren

|

A cikkből azonban az is kiderül, hogy nem egészen őszinte a Microsoft megjegyzése.

Hirdetés

A Playstation 3 tulajok a Sony jóvoltából újra élhetik azokat az élményeket, melyeken felnőttek (megtanultak járni, olvasni, GSO-ra kommentelni, stb). God of War Collection, Ico, Shadow of the Colossus, Tomb Raider Trilogy, és még sok más névről is szó van ebben az esetben. Felmerül tehát a kérdés, hogy a Microsoft mikor szeretné meglépni ugyanezt a saját konzoljára? A Halo Anniversary esetében többen örömmel kiáltottak fel, mondván, végre elkezdődött az Xbox 360 esetében is a HD remake menetelés, de csalódniuk kellett.

A Microsoft Studios alelnöke, Phil Spencer szerint " a Sony remek munkát végzett azzal, hogy fellapozta a régi katalógusait és újra eladta azokat a játékokat." Az Xbox-ra érkező HD remake kapcsán elmondta, hogy a Halo: Anniversary egy ünnepi alkalom volt, és nem Microsoftos HD remake hullám kezdete, sőt, kemény szavakkal illette a kezdeményezést, miszerint "nem szeretnék olyan világot, amiben az emberek úgy érzik, hogy olyat akarunk eladni nekik, amit egyszer már  kijátszottak."

Ha nagyon akarjuk, ezt akár igaznak is érezhetjük, ugyanakkor nem szabad elfelejteni azt, hogy a HD felújítások adnak bizonyos plusz tartalmakat, mint például a trófeák, a 3D támogatás és a nagyobb felbontás. A The Sly Colleciton esetében a Playstation Move támogatás is egy újabb bővítése a tartalomnak, még ha sokan nem is hisznek az ugrabugrában. És ne feledjük, azért sokan látnánk szívesen egy Mafia HD-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)