Hirdetés

A Microsoft szerint semmilyen komoly változásra nem készülnek az Xbox Live kapcsán

|

A szolgáltatás neve is csak a szerződésekben változik meg, és ingyenes Xbox Live Goldra se számítsunk a közeljövőben.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy a Microsoft a felhasználási feltételek között átnevezi az Xbox Live-ot, melyre a továbbiakban "Xbox online services"-ként hivatkozna. Ezzel egy komoly lökést adott azoknak a pletykáknak, mely szerint az előfizetéses szolgáltatás megszüntetését tervezi a cég - azonban az egyik szóvivőjük most lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Mivel az Xbox divízió jelenleg egyre nagyobb hangsúlyt fektet az online szolgáltatásokra, így nem meglepő, hogy a szerződések kapcsán is próbálják ezeket lekövetni. A szóvivő szerint pontosan ez történik majd ősszel, így nem érdemes drasztikus változásokra számítani:

"Az »Xbox online services« nevű frissítés a Microsoft felhasználási feltételeiben olyan előkészítés alatt álló szolgáltatásokra utal, mint a cross-save vagy a baráti felkérések. (...) Ezen kívül semmilyen változtatást nem eszközöltünk ezek felhasználói élményén vagy az Xbox Live Goldon."

A The Verge kérdésére a cég képviselője azt is elmondta: egyelőre nem tervezik, hogy megszüntetik az Xbox Live Goldot, mivel az egy fontos része az Xboxon történő játéknak és a továbbiakban is számolnak vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)