Hirdetés

A Microsoft szivárogtatta ki az új Tomb Raider trilógia gyűjteményes kiadását

|

Többé nem titok a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy érkezése. Valószínűleg a tervezettnél hamarabb nyomott meg valaki egy gombot a Microsoft Store kezelői közül.

Hirdetés

Nem példa nélkül való, hogy valamelyik digitális piactéren feltehetően emberi mulasztás következtében hamarabb lehullik a lepel egy-egy bejelentés előtt álló játékról, mint azt kiadója szeretné. Ezúttal a Microsoft volt a hunyó, hiszen vasárnap órákon keresztül elérhető volt egy bizonyos Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy azóta már inaktívvá tett termékoldala, amit bárki felkereshetett.

Arra járva pedig azt láthatta, hogy nem is oly sokára (egészen pontosan március 18-án) érkezik a három legutóbbi teljes értékű Tomb Raider játékot, tehát a Tomb Raider: Definitive Editiont, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebrationt, valamint a Shadow of The Tomb Raider: Definitive Editiont, és ezek minden letölthető tartalmát magában foglaló gyűjteményes kiadás.

Hirdetés

Az egyelőre nem derült ki, hogy bármiféle next-gen patch is érkezik-e egyúttal a játékokhoz, miáltal még jobb teljesítményt csikarhatnának ki belőlük a mindössze néhány hónapos új konzolgeneráció gépei. Feltehetően összefügg az idő előtt leleplezett kiadás megjelenése azzal, hogy idén ünnepli 25. évfordulóját a franchise, amelynek még egy jó darabig nem kívánja elengedni a kezét a Square Enix. Ugyanis mint az már tudható, készül a klasszikus játékok és a reboot-trilógia közé hidat ácsoló nagy kaland, amelyben az immár rutinos, sokat megélt Lara Croftot irányíthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)