Hirdetés

A Microsoft továbbra sem tervezi PC-re vinni a Halo 5-öt

|

Sajnos úgy néz ki, hogy a sorozat ezen részéből tényleg teljesen kimaradnak a PC-sek.

Hirdetés

Hiába a Halo: The Master Chief Collection PC-s sikere, a Microsoft nem tervezi PC-re átültetni a széria Xbox One-exkluzív részét, a Halo 5: Guardianst. A játék közösségi menedzsere, John Junyszek maga erősítette meg ezt a Halo 5 ötödik évfordulós streamjében, ahol természetesen feljött a port kérdése. A kezdetek óta pletykálták a PC-s verzió megjelenését, de ezt most elég határozottan cáfolták.

Hirdetés

Junyszek azt is hozzátette, hogy a Microsoft jelenleg nem tervezi, hogy a Halo 5-öt a The Master Chief Collection részéve tegye akár PC-n, akár Xboxon.

"Amennyiben nem tudtad, a Halo 5: Forge kint van PC-n. Lehet vele pályákat szerkeszteni és egyéni meccseket játszani, ráadásul ingyenesen elérhető. A PC-n jelenleg nincs meccskereső és a kampány sem érhető el. Hallottuk azt is, hogy sokan szeretnék, ha a Halo 5 csatlakozhatna a The Master Chief Collectionhöz, de jelenleg nem tervezünk ilyesmit a TMCC-vel."

Sajnos úgy néz ki, hogy a Microsoft hajthatatlan az ügyben. Legalább a további részekkel nem lesz ilyen probléma, mivel a Halo Infinite biztosan érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)