Hirdetés

A Microsoft ügyvédei szerint a Sonynak van egy PlayStation-exkluzív Superman játéka

|

Az Activision-Blizzard felvásárlásával kapcsolatos huzavona során meglepő információ bukkant fel, de van tippünk, mi lehet ennek az oka.

Hirdetés

A Microsoft sokadszorra próbálja bizonygatni, hogy az Activision-Blizzard bekebelezése jót fog tenni a piacnak és a Call of Duty még jó ideig multiplatform fog maradni (ezért kötött mostanában szerződést több céggel, beleértve a Nintendót és az Nvidiát is), a Sony-t viszont semmi sem hatja meg, már szándékos szabotázst is kinéz a riválisából, és a bizniszt vizsgáló hivatalos szerveknek is vannak kifogásaik. Az egész ügy szinte már olyan, mint egy szappanopera, de nagy jelentőségű üzletről van szó, így nem meglepő, hogy nem megy egyik pillanatról a másikra. 

Az adok-kapok folyamatosan megy a két fél között, amelynek keretében hallhattunk már nevetséges túlzásokat is mindkét oldaltól, és természetesen előfordulnak mókás megnyilvánulások is - most éppen a Microsoft ügyvédei kevertek össze egy szuperhőst egy másikkal. 

Hirdetés

A "Microsoft válasza a CMA előzetes megállapításaira" című jogi dokumentum 2.20-as pontjában találkozhatunk egy bakival, ezt mindenki lecsekkolhatja, hiszen elérhető online bárki számára. Az említett bekezdésben a vállalat olyan nagy PlayStation-exkluzív címeket emleget, mint a God of War és a Superman.

De mielőtt rohannátok a PlayStation Store-ba, gyorsan tisztázzuk, hogy az utóbbi nem valószínűleg nem létezik, az ügyvédek minden bizonnyal hibáztak és Supermant írtak Spider-Man helyett. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a Marvel karakterét háromszor is említik a dokumentumban, a DC hősét viszont ezen kívül egyszer sem, szóval feltehetően szimpla tévedésről van szó. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő alkalom, amikor Superman egy videojátékban fog szerepelni, az a multiplatform Suicide Squad: Kill the Justice League lesz, amely a pletykák szerint csak 2024-en érkezhet meg, emellett pedig 2025-ben jön az új film is James Gunn rendezésében.

Addig is, amíg elkészül egy csak Clark Kentre fókuszáló videojáték, ezzel az Unreal Engine 5-ben összedobott demóval vagy egy GTA 5 moddal már most Superman bőrébe bújhatsz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)