Hirdetés

A Microsoft újabb stúdiója áll át Unreal Engine 5-re

|

Motort cserélnek és ezzel párhuzamosan új stúdiót nyitnak a State of Decay fejlesztői.

Hirdetés

Minden jel szerint az Epic Games fejlesztette játékmotor marad az elkövetkező években is a legnépszerűbb, hiszen sorra jelentik be azokat a projekteket, amelyek alapját már az Unreal Engine 5 képezi. Nemrég láthattuk, sőt ki is próbálhattuk, mire képes a technológia az új generációs konzolokon, s bár a benyomások vegyesek, azért még izgatottan várjuk, hogy rátehessük a kezünket az első UE5-ös alkotásokra.

Élen jár a motor adaptálásában az Xbox Game Studios, ezzel készül a következő Gears, az inXile új szerepjátéka, az Obsidian-féle The Outer Worlds 2 és persze a roppant ígéretes Hellblade II: Senua's Saga a Ninja Theory csapatától.

Hirdetés

Hozzájuk csatlakoznak a State of Decay széria fejlesztői is, ami azt jelenti, hogy a zombis túlélőhorror várhatóan csak évek múlva megjelenő harmadik felvonása is az Epic technológiájára épül. Az Undead Labsnek ráadásul komoly tervei vannak motorral, ugyanis azzal a céllal létesítenek egy újabb stúdiót a floridai Orlandóban, hogy az majd támogatói szerepkörben az UE5-tel kapcsolatos animációs munkákat végezzen, és tudását, tapasztalatát megossza az XGS többi fejlesztőcsapatával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)