Hirdetés

A Microsoft viccel

|

A szoftvercég filmje várakozást keltő, ravasz kis opusz: bele akartatok kötni? Hát nincs mibe. És valóban. Ügyes.

Hirdetés

A redmondi vállalat vett egy nagy levegőt és úgy döntött, hogy beveti a legutolsó fegyvert a Windows (Vista) megmentésére: a hirdetést. Megnéztük az első kisfilmet a 300 millió dolláros kampányból. Annyit már tudtam a másfél perces kisfilmről, hogy Jerry Seinfeld komikus lesz benne a húzóember (10 millió dollárt kap érte), valamint maga Bill Gates. Rendező pedig Michel Gondry, aki többek között az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet jegyezte, és több sikeres videoklipet forgatott például Björknek és a Radioheadnek. A film egyébként ezen a címen tekinthető meg vagy a YouTube-on.

bill-gates-microsoft.jpg


Az ötlet - mármint népszerű színészt szerepeltetni hirdetésben - nem új. Láttuk már John Cleese-t Compaq-reklámban, Patrick Stewartot, Nicole Kidmant és Liv Tylert, amint úgy tesznek, mintha Nintendo DS-sel játszanának, valamint a Jóbarátok sorozatból ismert Matthew Perryt és Jennifer Anistont Windows 95-nek örülni. Most az Egyesült Államokban (inkább 10 évvel ezelőtt) népszerű Jerry Seinfeld komikus lesz hivatott arra, hogy üzenjen egy, és csakis egy számítógépes operációs rendszer felettébb hasznos voltáról.

 

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)