Hirdetés

A Microsoftnak hála lehetnek bossharcok a Psychonauts 2-ben

|

Tim Schafer érdekes dolgokat mesélt a felvásárlás jótékony hatásairól.

Hirdetés

Tavaly tudtuk meg, hogy a Microsoft felvásárolta a Double Fine Productions csapatát, ami így most már az Xbox Game Studios gárda része. Ennek hála Tim Schafernek és brigádjának például már nem kell házalnia különféle kiadóknál az ötleteikkel, illetve az egyik készülő játékukra is kifejezetten jó hatással volt a csatlakozás.

Hirdetés

Schafer egy friss interjúban árulta el, hogy a felvásárlás előtt a Double Fine pénzügyi gondokkal küzdött, ezért kivágtak egy csomó dolgot a Psychonauts 2-ből, de aztán jött az Xbox Game Studios, és megmentette a srácokat. A stúdió feje nem titkolózott, és elmondta, hogy konkrétan meg kellett szabadulniuk a bossharcoktól, de most már szerencsére visszakerülhetnek ezek az összecsapások is a játékba.

Egyébként ha hihetünk Schafernek, akkor a dolgok változatlanok maradtak, annyi különbséggel, hogy most már nem kell állandóan a csődtől tartaniuk. Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy az Xbox Game Studios valószínűleg nem szól bele abba, hogyan dolgozzanak a kötelékükbe tartozó stúdiók, ami nyilvánvalóan jót tesz az alkotói szabadságnak.

Ti várjátok már a játék megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)