Hirdetés

A Midway ráver a Gears of War 2-re

|

Simon Woodroffe kreatívként tengeti mindennapjait a Midway főhadiszállásán és állítja döbbenetes játékok érkeznek tőlük.

Hirdetés

Olyan belső fejlesztésű játék képsorai villantak fel szemei előtt, melynek láttán azonnal leesett az álla. Elmondása szerint olyan terméken dolgoznak a Midway Games-nél, mely alapjaiban nem változtatja meg játékokról kialakult képünket, de mindent összevetve tetszetősebb, mint a Gears of War második része. Hűha, ilyen korán hype hullámokat gerjeszteni merész dolog, de lássuk, minek köszönheti új alkotásuk a durvesz megjelenítést. Woodroffe elmondása alapján jövőben megjelenő játékaik kivétel nélkül páratlan vizuális körítéssel rendelkeznek, mindezt megosztott technológiájuknak köszönhetik. Visszatérve a Gears of War 2 „verő" produktumhoz, habár hasonló az előbb említett világsikerhez mégis teljesen különböző koncepcióval rendelkezik. Hűha, ilyen korán hype hullámokat gerjeszteni merész dolog. Titkolódzatok csak, úgysem érdekel bennünket, amíg nem látjuk mozgás közben. Érdekel? Akkor megemlítenénk, hogy további szupertitkos játékok rotyognak boszorkánykonyhájukban, mindössze egyetlen dolgot nem értek, most anyagilag jól vagy rosszul állnak, ha képesek egyszerre több, ütősnek titulált játékkal foglalkozni? Érzésünk szerint hatalmas bejelentésük még várat magára. Megjelenéseik főként.

 

midway_logo.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)