Hirdetés

A Miles Morales játék mellé megkapjuk a PS4-es Spider-Man remastered kiadását is?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales több lesz annál, mint azt gondoltuk volna.

Hirdetés

Hivatalos bejelentést nem kaptunk, de a Game Informer magazin legutóbbi számában konkrét tényként jelent meg, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales a 2018-ban megjelent eredeti, PS4-es Spider-Man játék remastered verziójával egybecsomagolva érkezik. Egyelőre ennyit tudunk, se többet, se kevesebbet. 

Hirdetés

Egy ideig ment a huzavona azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen a Marvel's Spider-Man: Miles Morales egy különálló játék, egy folytatás, vagy valamiféle kiegészítő-e, a jelek szerint pedig a helyzet bonyolultabb kicsit, mint azt gondoltuk. Különösen érdekes lehet a friss fejlemények tükrében a játék árazása is, mivel eredetileg simán számíthattunk akár arra is, hogy nem kérik el érte egy teljes AAA játék árát, mivel egy rövidebb alkotásról van szó. Teljesen más a helyzet viszont már akkor, ha a 2018-as Spider-Mannel egybecsomagolva lehet majd csak megvásárolni. 

Remélhetőleg hamarosan hivatalos forrásokból is megerősítik a dolgot, illetve nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy egészen pontosan miben lesz több és jobb a Spider-Man remastered kiadása, mint a 2018-as, PS4-es verzió volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)