Hirdetés

A Minecraftban emlékeznek meg a fiatalon elhunyt Technoblade-ről

|

A Mojang is lerótta tiszteletét a Minecraft közösség egyik legnépszerűbb és legelismertebb tagjának emléke előtt.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, mindössze 23 évesen meghalt Technoblade, aki az elmúlt évek során több mint 13 millió feliratkozójának okozott boldog pillanatokat. Ebben még az sem akadályozta meg, hogy több mint egy éve rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála, amennyire tőle tellett, igyekezett streamelni és videókkal meglepni rajongóit.

Technoblade, vagyis Alex egyedi figurája a koronás malac az évek során igazi Minecraft-ikonná nőtte ki magát, nem csoda, hogy a játék fejlesztői is ezzel a karakterrel emlékeznek a kiváló youtuberre.

Hirdetés

A Mojang Alex halálhírére egy nagyon kedves Twitter-üzenetben reagált, a Hypixel szerver pedig egy könyvet szerkesztett számára, hogy bárki megírhassa a részvétüzenetét.

A Minecraft fejlesztőcsapata úgy fejezi ki tiszteletét, hogy módosítja a játék töltőképernyőjét, amin már látható a Technoblade-féle koronás malac is. Hivatalos bejelentést ugyan nem tett a Mojang ezzel kapcsolatban, de a szemfüles játékosok már észrevették a változtatást a Java Edition borítóképén.

Technoblade utolsó videóját családja szerkesztette - édesapja mesél benne fiáról és olvassa fel Alex utolsó üzenetét, édesanyja pedig szöveges üzenetben köszöni meg a rajongók és a Minecraft közösségének támogatását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)