Hirdetés

A Minecraft Dungeons is széleskörű cross-play funkciót kap hamarosan

|

Négy különböző platform felhasználói is együtt kalandozhatnak majd a kockás dungeon crawler.

Hirdetés

Nem lett hibátlan, de kifejezetten egyszerűre és szórakoztatóra sikeredett az idén megjelent Minecraft Dungeons, ami gyakorlatilag kombinálta a Mojang népszerű alkotására jellemző elemeket a hack and slash játékmenettel.

A Minecraft esetében rengeteg platform között elérhető a cross-play, és szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy a Diablo-szerű spin-offban is közösen játszhassunk azokkal a pajtásainkkal, akik esetleg más gépet használnak.

Hirdetés

A Mojang Studios ugyanis bejelentette, hogy novemberben a Minecraft Dungeons is megkapja a saját cross-play funkcióját. Ráadásul a csapat nem is kivételezik a platformokkal, ami azt jelenti, hogy a PC-s, a PlayStation 4-es, az Xbox One-es, és természetesen a Nintendo Switch-es tábor is együtt játszhat majd a jövőben.

Sajnos a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem árulták el nekünk a srácok, de azért valószínűleg így is sokan örülnek ennek a bejelentésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)