Hirdetés

A Minecraft következő frissítése izgalmas barlangokat és számtalan új lényt hoz

|

A Minecraft Caves and Cliffs jövő nyáron érkezik. Átalakított barlang- és hegyrendszert fog hozni rengeteg extra mellett.

Hirdetés

A kecskék megszállják a Minecraft világát! Vagy ha nem is szállják meg, biztosan felbukkannak majd, amikor a Caves and Cliffs frissítés megérkezik 2021 nyarán.

A fejlesztők a Minecraft Live-ban jelentették be a közelgő tartalmi csomagot, ami elmondásuk szerint "gazdagon zöldellő és cseppkőbarlangokat" hoz a játékba sok minden más mellett.

Hirdetés

A bejelentés szerint archeológiai rendszert is kapunk, amivel felfedezhetjük majd az egyes barlangok történelmi jelentőségeit. Az új barlangokban egyébként újfajta kristályokat is találhatunk, de teleszkópok, összecsomagolható cuccok, egy új ellenség típus, a Warden is érkezik. Utóbbi a mozgásunkra figyel majd.

A tavaly rajongók által megszavazott Mountain Update is ennek a csomagnak a része lesz, azzal jönnek a kecskék is. A hegyi négylábúak mellett Axolotlok is felbukkannak, akikkel össze is lehet majd haverkodni és segíthetnek csatában.

A régi elemeket sem hagyja érinthetetlenül a frissítés: a réz kockákat például megrágja majd az idő vasfoga és idővel bezöldülnek a természetben.

Nem kell nagyon rákészülni a dologra, mivel csak jövő év nyarán érkezik, de jó tudni, hogy a Minecraft rajongóknak is van még mire számítaniuk a jövőben.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)