Hirdetés

A Minecraft Legends egy izgalmas, új Minecraft spin-off lesz

|

A Mojang Studios ezúttal egy akció-stratégiával bővíti a franchise-t.

Hirdetés

A Minecraft változatlanul a világ egyik legismertebb játéka, a Microsoft viszont ügyesen terjeszkedik vele, hogy más műfajok kedvelőit, újabb generációkat is meghódítson. Miközben az alapjáték frissül, ott van a Minecraft Dungeons nevű dungeon crawler is, ami szintén megtalálta a maga célközönségét. A kockavilág felett bábáskodó Mojang Studios most újabb mellékszállal próbálkozik, amelynek léte a napokban már kiszivárgott, szóval teljesen nem volt meglepetés a bejelentése. 

Hirdetés

A Minecraft Legends egy akció-stratégia lesz, amelyben az ígéretek szerint egy ismerős, mégis titokzatos világot fedezhetünk majd fel, ami tele van változatos élővilággal, buja biomokkal és gazdag erőforrásokkal. Csakhogy ez a paradicsom a pusztulás szélén áll, a piglinek megérkeztek és jelenlétük pusztulással fenyeget. Barátaink irányításával, értékes szövetségeket kötve kell stratégiai csatákban megvédenünk az otthont és felvennünk a harcot velük, valahogy így: 

A Minecraft Legends valamikor 2023-ban jön PC-re (Steam, Windows), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, természetesen azonnal a Game Pass szolgáltatásba is bekerül. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)