Hirdetés

A Minecraft új frissítése lehetővé teszi mások kitiltását az online többjátékos módból

|

A világ kedvenc kockás homokozója hamarosan nagyon komoly tiltási rendszerrel fog bővülni. Érdemes lesz óvatosan játszani.

Hirdetés

A Minecraft 1.19-es, nagy tartalmi csomagja néhány hete jelent meg, így új dolgokra nem érdemes mostanában számítani. Az 1.19.1 sem azért jött el közénk, hogy nagyobb vagy izgalmasabb épületeket tudjunk felhúzni: ez egy rendszerszintű frissítés a súlyosabb fajtából. Ez a tapasz ugyanis lehetővé teszi majd a játék üzemeltetőinek, hogy szükség esetén kivágjanak bennünket minden online funkcióból.

A dolog úgy működik majd, hogy aki kap adott mennyiségű jelentést, annak a fiókját kizárhatják a Realms és az általános online részlegből. Adott esetben kapunk majd egy értesítést, hogy miért és meddig leszünk kitiltva, de mást nem tehetünk majd, mint kivárni a büntetésünk lejártát.

Hirdetés

A leírás nem tesz említést végleges tiltásról, így valószínűleg a Minecraft moderációja nem fog permanens kizárást osztogatni. Azt is tisztázták a fejlesztők, hogy a folyamat során az emberi moderációs csapat is át fogja nézni az eseteket, így a tömeges jelentések okozta büntetések kikerülhetőek lesznek.

A 1.19.1 jelenleg tesztelés alatt áll, megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. Mondjuk ez nem is lesz nagyon fontos azok számára, akik tudnak viselkedni. Reméljük a játék továbbra is vigyázni fog rájuk, és nem sül el visszafelé ez a fegyver.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)