Hirdetés

A Minecraftba oltott Diablo nem sikerült rosszul az első tesztek alapján

|

A Minecraft Dungeons kapcsán nem mindennel volt megelégedve a sajtó, de az első pontszámok elég korrektek lettek.

Hirdetés

A Mojang első ARPG-jében egy a Minecraftra emlékeztető világban fedezhetünk fel véletlenszerűen generált dungeonöket a gazdag loot reményében, egymagunkban vagy a helyi és online kooperatív módnak hála akár társaságban is. Aki nyomon követi az Xbox Game Pass Online Fesztivált, az bővebben is belekóstolhat a Minecraft Dungeons játékmenetébe két Minecraft veterán vezetésével, emellett már befutottak az első tesztek is. 

Hirdetés

Viszonylag jó értékeléseket sikerült bezsebelnie a játéknak a külföldi kollégáktól. A többség egyetért abban, hogy a Minecraft Dungeons szórakoztatóra sikeredett, és vannak egészen kiemelkedő elemei, de akadnak sajnos hiányosságai is (például a Game Informer szerint egy idő után repetitívvé válik, a Games Radar pedig rövidnek találta). A Metacriticen a hír írásának pillanatában, 25 teszt alapján 71 ponton áll a PC-s változat,  míg az Xbox One-os változat 75-öt érdemelt ki 12 vélemény után. Nézzük, hogy milyen az összkép: 

VG247 - 3/5
IGN.com - 7/10
Game Informer - 7/10
Destructoid - 8/10
Games Radar - 3.5/5
Stevivor - 6.5/10
Attack of the Fanboy - 8/10
PC Games N - 7/10
Windows Central - 4.5/5
COGconnected - 75/100
Press Start - 7.5/10
Gameblog - 7/10
Everyeye.it - 8.5/10
Twinfinite - 7/10
Game Rant - 7/10
God is a Geek - 6.5/10
DualShockers - 8/10

Nálunk Paca teszteli a játékot, de Csirke is belekóstolt már az élménybe, véleménye szerint felnőtt játékosoknak ez aligha lehet hosszú távon szórakoztató, de erről nyilván lehet majd vitatkozni is vele a teszt alatt, amint elkészül. 

A Minecraft Dungeons már elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, valamint megtalálható mindkét Game Passban is, szóval már saját tapasztalatok alapján is véleményt alkothattok a műről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)