Hirdetés

A Minecraftban alkotják újra Los Santos pontos mását

|

Egy csapat arra vállalkozott, hogy egy az egyben elkészíti Los Santost, sőt, egész San Andreast a Minecraftban, kockáról kockára. Több mint egy éve dolgoznak, de kell még egy kis idő, míg kész lesz.

Hirdetés

Korábban voltak próbálkozások arra, hogy a Grand Theft Auto V egyes részeit a Minecraftban alkossák újra. Michael háza például elég jól sikerült. Áh, azok a régi, sötét idők, amikor a PC-sek csak így kaphattak egy szeletet a GTA V-ből.

N11cK és barátai 2015. január 10-én láttak neki a játékban megismert San Andreas újraalkotásának. Az épületektől a hegyeken át a megye minden egyes részletét a lehető legautentikusabra akarják megcsinálni, becsléseik szerint a végleges pálya 7500x7500 kockából áll majd. Mostanra elkészítették a teret, ami leginkább a füvezős küldetésekről ismerős, valamint az építkezést, és a belváros néhány más pontját. Nézzétek meg az alábbi videóban, elég kemény.

Ha az egyes épületeket jobban meg akarjátok nézni, N11ck csatornáján további videókat találhattok róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)