Hirdetés

A Minecraftban született újjá a World of Warcraft Silvermoon Cityje

|

Ha már a Blizzard nem hajlandó felújítani a kedvenc elf városunkat, akkor majd a Minecraft közössége megoldja magának.

Hirdetés

A World of Warcraft egyik legszebb városa volt Silvermoon City, amikor a The Burning Crusade megjelent. A blood elf faj otthona ugyan a mai napig közkedvelt és ikonikus helyszínnek számít, de kétségtelenül eljárt már felette az idő. Magyarán ráférne egy tisztességes felújítást, de egyelőre semmi sem utal arra, hogy a Blizzardnak szándékában állna ezzel foglalkozni mostanában.

Ezzel szemben a Minecraft játékosok úgy vélik, hogy nem várhat tovább a renoválás. Egyikük, egy bizonyos Lillmy03 nevű Reddit-felhasználó magára vette a munka terhét, és elkezdte felépíteni Silvermoon kockákból emelt mását.

Hirdetés

Ugyan Lillmy még nem végzett az egész várossal, de a legemlékezetesebb részeit már összedobta. Kész a hatalmas átjáró a kis parkkal és épületekkel, amelyek odabent várják a kalandozókat. Még virágokat és bokrokat is ültetett pontosan oda, ahol eredetileg lenniük kell.

Az egyértelmű, hogy a srácnak lesz még dolga a teljes rekonstrukcióval, de drukkolunk neki, és reméljük, hogy előbb elkészül vele, minthogy elveszítené lelkesedését a projekt iránt, és elérhetővé teszi majd a pályáját mindenki számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)