Hirdetés

A modderek ismét szebbé tették egy kicsit a felújított GTA-trilógiát

|

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition újabb textúraszépítő modot kapott.

Hirdetés

Nem ez a Rockstar Games legdicsőségesebb időszaka. Még túl sem jutottak a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition miatti panaszáradaton, máris újabb népharagba csúsztak bele azáltal, hogy ismét megpróbáltak lehúzni egy bőrt a 2013-as Grand Theft Auto V-ről és GTA Online-ról (a másodszor is felfrissített és kicsit kibővített változat cikkünk szerint egyáltalán nem éri meg az extra pénzt). Remélhetőleg a csapat a háttérben már készülő GTA 6-tal összefüggésben nem ismétli meg ugyanezeket a hibákat, annak megérkezéséig viszont marad az, hogy kihozzuk a helyzetből a legjobbat, például a modderek által. 

Hirdetés

Most éppen a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition lett egy kicsit jobb és szebb a közösség "hőseinek" köszönhetően: az egyik modder, bizonyos Zeneric közzétett egy vadonatúj HD Texture Packot. Az 1,3 GB-os csomag több mint 40 környezeti elemet újít fel, beleértve az utca- és közlekedési lámpákat is. A Rockstar több mint egy hónapja nem adott ki új frissítést a kipofozott trilógiához, így a türelmetlenebb játékosoknak jól jöhet a textúrapakk. Ilyen lesz a végeredmény: 

A mod már tölthető, természetesen a NexusModson keresztül. Nektek tetszik Zeneric munkája?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)