Hirdetés

A modderek nem fogják szeretni a Skyrim újabb kiadását

|

Ha még mindig napi szinten előveszed a Skyrimet, valószínűleg van annyi modod, hogy legyen miért tartanod az új kiadástól.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim évekig az egyik legnépszerűbb játék volt, de sokan a mai napig nem törölték le a gépükről. Ez részben annak köszönhető, hogy a Bethesda igyekszik annyiszor eladni nekünk, ahányszor megvesszük, de az is számít, hogy rengeteg modot kap a legkitartóbb rajongóitól.

Amikor az alap Skyrimről a világ továbblépett a Special Editionre, hosszú hónapokig tartott, mire a modderek átrakták az alkotásaikat az új változatra, vagy kiadtak egy ahhoz passzoló kompatibilis verziót. Most valami hasonló fog történni, csak a helyzet egy fokkal bonyolultabb.

Hirdetés

Érkezik ugyanis a The Elder Scrolls V: Skyrim Annviersary Edition, ami ugyan sokaknak csak egy ingyenes patch lesz, de így sem feltétlenül érdemes telepíteni azt. A Skyrim Script Extender fejlesztője Redditen kifejtette, hogy miért.

A lényeg, hogy a játék új változatához a fejlesztők a Microsoft 2019-es Visual Studióját használták. Ezzel alapvetően nem lenne nagy gond, de a 2015-ről való váltás nagyban megkavarta a kódstruktúrát, és sok moddernek kell megdolgoznia majd azért, hogy a régi alkotása kompatibilis lehessen az Anniversary Editionnel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az biztos, hogy az új kiadás megjelenésének első napjaiban minden mod felsül majd, de kis munkával majdnem minden a helyére kerülhet. A valódi probléma itt az, hogy a Skyrim már 10 éves, és (teljesen érthetően) sok modder továbblépett. Nagy esély van rá, hogy temérdek, ma népszerű kiegészítés kerül majd a kukába.

Mi azt tanácsoljuk, hogy ha annyi feltéttel szereted a Skyrimedet, mint a pizzádat, akkor a telepítéssel várd ki az első pár hónapot az Anniversary Edition érkezése után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)