Hirdetés

A modern platformokat célozza meg a Disney klasszikus platformereinek kollekciója

|

A Disney rajzfilmjeiből készített, bitang nehéz játékok portjait az ESRB besorolása buktatta le.

Hirdetés

Két éve már jelent meg egy kisebb retrócsomag a Nighthawk Interactive jóvoltából, akkor az Aladdint és a The Lion Kinget foglalta össze a Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King című kiadás. Mindkettő sokak gyermekkorát tette szebbé, avagy kínkeservessé, Az oroszlánkirály játék és az Aladdin is rohadt nehéz volt - hogy mennyire, azt ti is megnézhetitek Kaci egyik korábbi streamjét elindítva. A rajongók teljes boldogságához azonban hiányzott egy harmadik cím, a The Jungle Book a kínálatból, de az ESRB szerint a stúdió hamarosan pótolni fogja a hiányosságot. 

Hirdetés

Az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó szervezet rendszerében ugyanis felbukkant a Disney Classic Games Collection, amely az Aladdin, a The Lion King és a The Jungle Book platformereket foglalja magába, és várhatóan PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre fog megjelenni. Furcsa módon a PlayStation 5-öt nem tüntették fel a listában.

A Disney Classic Games Collection adatlapja sajnos azt nem árulja el, hogy mikor számíthatunk a kollekcióra, és a leírás abba sem megy bele, hogy a klasszikus játékok profitálnak-e az erősebb hardverekből, vagy csak szimpla portok lesznek. Türelmetlenül várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)