Hirdetés

A Modern Warfare 3 elveri a Black Ops-ot?

|

Az előrendeléseket tekintve legalábbis úgy tűnik: a Modern Warfare 3 fog nagyobbat durranni.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3-ról hat oldalas exkluzív előzetest olvashattok a legújabb, júliusi GameStar-ban - hamarosan!

Addig is itt egy kis érdekesség, a GAME nevezetű online játékbolt jóvoltából. Tavaly a Call of Duty: Black Ops volt az Egyesült Királyság minden idők legtöbb példányszámban eladott játéka, most viszont új kihívó érkezik: a Modern Warfare 3!

"A Call of Duty: Modern Warfare 3 előrendelések már most szorosan követik a Call of Duty: Black Ops tavalyi, ugyanebben az időben elért számait," - mondta Tom Devine, a GAME munkatársa.

"Tudunk róla, hogy a Call of Duty címek rendelkeznek a legcsodálatosabb rajongói bázissal, és remek meglepetéseink vannak azoknak, akik tőlünk rendelik elő. Hihetetlen indulásnak leszünk szemtanúi november 8-án."

Múlt hónapban az Egyesült Államokban található GameStop bolt szintén rekord-gyanúsnak nevezte a Modern Warfare 3 előrendeléseinek számát.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 8-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Aki még nem látta volna az E3-as gameplay-t, az gyorsan pótolja ITT.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)