Hirdetés

A Modern Warfare 3 legyőzte az Avatart az egy milliárdos bevétel versenyében

|

Most már egyértelműnek tűnik a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3 csatáját melyik játék nyerte.

Hirdetés

Sőt, a Call of Duty: Modern Warfare 3 elkezdte szépen begyüjteni "Minden idők..." kezdetű rekordokat is.

Ezen rekordok sorában most a "MInden idők leggyorsabban megszerzett 1 milliárd dolláros szórakoztatóipari bevétele" címet kapta meg, amelyet James Cameron filmjétől, az Avatartól vett el. A Call of Duty: Modern Warfare 3 ugyanis 16 nap alatt érte el az egymilliárdos bevételt, szemben az Avatarral, amelynek ehhez 17 nap kellett. A Call of Duty közösségnek már több, mint 30 millió tagja van - ez több, mint New York, London, Tokio, Párizs és Madrid lakossága egyszerre.  Nagyon úgy néz ki, minden Call of Duty új rekordokat dönt, de újabb és újabb játékosok akarnak megismerkedni a franchise részeivel - ezt jelzi a Call of Duty Elite sikere is, legalábbis Bobby Kotick szerint. 

A Call of Duty olyan, több tiz millió rajongót vonzó szuper franchise-ok közé lépett ezzel, mint a "Star Wars", "Harry Potter", "Lord of the Rings" és a National Football League (NFL).

A Call of Duty Elite egyébként minden idők egyik leggyorsabban növekvő online szolgáltatása - november 8 óta hat millió regisztrált tagja van és több, mint egy millió prémium előfizetője. Összehasonlításképp olyan népszerű szolgáltatások, mint a Netflix, Hulu Plus, Sirius XM és az Xbox LIVE egy év után értek el ekkora prémium felhasználói számot. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)