Hirdetés

A Modern Warfare 3 miatt perel a NovaLogic

|

Bíróság elé citálja az Activisiont a rég nem látott NovaLogic a Delta Force név használata miatt.

Hirdetés

A Delta Force játékairól, és voxeles motorjáról ismert NovaLogic hosszas hiátus után ismét hallatta hangját. Mielőtt azonban rajongói egy kiéhezett tigriscápa mohóságával vetnék magukat az írásra, régóta várt Delta Force: Angel Falls hírmorzsákra vadászva, kénytelen vagyok lehűteni őket, hiszen ezúttal valami másról van szó, valamiről ami egyszerre kínos és mulatságos.



Történt ugyanis, hogy az Activision szögekkel kivert rabláncán tartott Infinity Ward elkövette azt a botorságot, hogy ún. Delta Force egységeket tett be bizonyos körökben népszerű játékába, a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba. Ezen aztán annyira felháborodott a NovaLogic, hogy polgári peres eljárásban akar elégtételt venni az őt ért sérelmek miatt. Az indoklás szerint az Activision szárnyai alatt született játékban nem lett volna szabad Delta Force osztagokat emlegetni, hiszen ilyesmi nem is létezik a valóságban. A helyes elnevezés a 1st Special Forces Operational Detachment-Delta (SFOD-D) lett volna. Így tehát a riválisok valójában az ő játékaik címét használták fel, sőt, még attól sem riadtak vissza, hogy egy füst alatt a logót is lemásolják.



A NovaLogic szerint az Activision két levelüket is figyelmen kívül hagyta, ezért a cégvezetés nem lát más megoldást, mint hogy bíróságra vigyék az ügyet. A lopással megvádolt Activision egyelőre nem kommentálta az esetet.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)