Hirdetés

A Modern Warfare és a Warzone játékosainak gigantikus patchet kell letölteniük az egyik platformon

|

Fontos frissítés érkezett, aminek a mérete bizony nem ugyanakkora a különböző gépeken.

Hirdetés

Korábban is panaszkodtak már a játékosok, amikor az Infinity Ward hatalmas frissítésekkel állt elő a Call of Duty: Modern Warfare-hez, illetve a Warzone-hoz, és nemrég újfent sokan kiakadtak egy friss patch mérete miatt. Ugyan most csak az egyik platform felhasználóit érinti az ügy, de azért így is elég kellemetlen dologról van szó.

Hirdetés

A fejlesztőknek sikerült orvosolniuk egy otromba grafikai hibát, ami már a Season 5 óta rombolja a játékélményt, így nem olyan rég élesedett is egy új patch, ami tartalmazza ezt és néhány egyéb javítást. PC-n 1,83 GB-ot kell letölteni, de ha valaki kizárólag csak a Warzone-t pörgeti, akkor mindössze 0,88 GB-ot, PlayStation 4-en pedig 1,2 GB a frissítés mérete.

Sajnos Xbox One-on már közel sem ennyire rózsás a helyzet, ezen a platformon ugyanis 66,3 GB-osra sikeredett a patch, ami érthető módon sokakat kiakasztott. Az Infinity Ward szerint előre nem látott bug ütötte fel a fejét a Microsoft patchelési rendszere kapcsán, emiatt az Xbox One-os felhasználóknak olyan fájlokat is újból le kell tölteniük, amelyekkel már rendelkeztek korábban. Azonban elvileg még így sem változik a játék végleges mérete a konzolon.

Ti letöltöttétek már a javítást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)