Hirdetés

A Monster Hunter Stories 2 jön PC-re, és már tudjuk azt is, hogy mikor

|

Aki az első körös Monster Hunter Rise bejelentések után attól tartott, hogy a PC-s tábor idén szörnyek nélkül marad, annak vannak jó híreink. Igen, több is.

Hirdetés

A Nintendo és a Capcom megtartották a nagy Monster Hunter bejelentő streamjüket, és volt egy pár izgalmas infójuk a számunkra.

Az egyik legfontosabb, hogy a Monster Hunter Stories 2 bizony jön PC-re. A spinoff széria második részét csak Nintendo Switchre jelentette be a Capcom tavaly, de most értesítettek mindenkit a PC-s változat érkezéséről is, ami ráadásul együtt jön a Switches kiadással.

Mindemellett az is kiderült, hogy a Monster Hunter Stories 2 megjelenési dátuma pontosan 2021. július 9. lesz és ez mindkét platformra érvényes.

Hirdetés

A Monster Hunter Rise esetében ez már nem ennyire egyszerű, mivel ott legalább 1 évet kell majd várnia a PC-s tábornak, hogy megkaparinthassa a Switchre már idén érkező címet.

Ahogy a Monster Hunter World, úgy a Monster Hunter Stories 2 is a Steamen keresztül lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)