Hirdetés

A Mordhau egy vadonatúj játékmóddal és két kisebb pályával bővült

|

Az új rangsorolt módban nem egyedül, hanem csapatba verődve kell megküzdenünk ellenfeleinkkel.

Hirdetés

Nem tartozik a legnépszerűbb videojátékok közé, de még mindig stabil közössége van a Mordhaunak, és elég sokan indítják el naponta a játékot, hogy lenyessenek néhány végtagot vagy megszórják nyílvesszőkkel a rohamozó ellenséget. A játékot fejlesztő Triternion viszonylag ritkán jelentkezik nagyobb frissítésekkel, ám szerencsére nemrég befutott a következő patch, amit azért sikerül megpakolni tartalommal.

Hirdetés

A 19-es patch legérdekesebb újdonsága egyértelműen a 3v3-as meccseket kínáló Ranked Teamfight, ami egy rangsorolt játékmód. Ebben háromfős csapatokba verődve küzdhetünk meg más brigádokkal a dicsőségért, na meg persze a minél jobb helyezés eléréséért. Emellett jött még két kisebb méretű pálya is, az Arena és a Truce, amikkel az előbb említett Teamfighton kívül találkozhatunk még a Duel, a Deathmatch, a Team Deathmatch, illetve a Skirmish módokban.

Egyébként bekerült még egy vadonatúj playlist, egy új fegyver, néhány friss perk, valamint rengeteg kozmetikai cucc is, szóval érdemes lehet visszanézni a játékba. Az újdonságok és változtatások listáját itt találjátok.

Ti játszotok még a Mordhauval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)