Hirdetés

A mormonok városára vetül az EA árnyéka

|

Salt Lake City egy vadonatúj stúdiónak ad majd otthont a jövőben.

Hirdetés

Az 1847-ben mormon pionírok által alapított Salt Lake City lesz a következő EA-féle fejlesztőstúdió otthona.



A cég vezetőit sem ejtették a fejükre, amikor épp a családcentrikus mormonok közé kívánták telepíteni a stúdiót, melynek feladata családbarát játékok fejlesztése lesz a Monopoly, a Littlest Pet Shop és például a Nerf franchise-okra támaszkodva. A 20000 négyzetláb alapterületű épületegyüttes hivatalos átadásán Gary R. Herbert kormányzó képviselte Utah államot, Chip Lange, a Hasbro részleg vezetője pedig az Electronic Artsot.



Az építmény belsejét úgy alakították ki, hogy alig néhány helyen választják el falak egymástól a munkatársakat, ráadásul mindent meghatároz a Sziklás hegység témája, amire egyébként is lélegzetelállítónak mondott kilátás nyílik. Jómagam még nem jártam arra, de ha egyszer oda tévednék, garantáltan készítek pár képet.
Az EA Salt Lake Studio első körben 100 embernek ad munkát beleértve a szintén Utah állambeli Bountifulban 2006-ban bezárt stúdió munkatársait is.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)