Hirdetés

A Mortal Kombat 11 a filmváltozat skinjeivel bővül

|

Akár Christopher Lambert kinézetével és hangjával is felruházhatjátok Raident.

Hirdetés

Nem unatkozott mostanság a NetherRealm Studios, hiszen egyrészt elintézte, hogy minden konzolos együtt játszhasson (a Switch-tulajokat kivéve), másrészt folytatta a Kombat Pack 2 harcosainak bemutatását is. Örömmel néztük, ahogy Rain harcol, élvezettel figyeltük Rambo brutalitását és megigézve bámultuk Mileena képességeit, de a stúdió még ezeket is felül tudta szárnyalni. 

Aki kedveli az 1995-ös Mortal Kombat filmet, az most fel fog villanyozódni: a Mortal Kombat 11-hez elérhetővé vált Christopher Lambert Raidene (Protector of Earthrealm Raiden), a Linden Ashby-féle Johnny Cage (Hollywood Kombatant Johnny Cage) és a Bridgette Wilson-Sampras által megformált Sonya Blade (Island Bound Sonya Blade) is.

Hirdetés

A Klassic MK Movie Skin Pack ráadásul nem csupán a színészek filmbéli kinézetét, de az eredeti angol szinkronját is tartalmazza, ami valószínűleg sokaknak meg fog érni 6 dollárt (nagyjából 1800 forintot). Nézzétek meg őket akcióban is: 

A Mortal Kombat 11 egyébként a trión érkezése előtt már felvonultatott egy színészt a '95-ös adaptációból: Cary-Hiroyuki Tagawa ismét életre keltette Shang Tsungot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)