Hirdetés

A Mortal Kombat 11 Aftermath DLC-jében is zseniálisak lesznek a Friendshipek

|

Egészen más hangulata lesz a játéknak, ha nem véres kivégzéssel zárul egy-egy meccs.

Hirdetés

Új DLC-vel bővül hamarosan a Mortal Kombat 11, ami ezúttal nemcsak vadonatúj harcosokat hoz, hanem folytatja is a játék sztoriját. Sőt, a temérdek újdonság mellett még arra is lesz lehetőségünk, hogy egészen rendhagyó módon zárjunk le egy összecsapást.

Hirdetés

Legelőször az 1993-as Mortal Kombat II-ben találkozhattunk az úgynevezett Friendship befejező mozdulatokkal, amiket használva a karakterek nem végezték ki brutálisan a legyőzött ellenfelüket, hanem inkább kedvesen viselkedtek velük. Az Aftermath DLC-nek hála pedig a Mortal Kombat 11-ben is lehetőségünk lesz így lezárni a bunyókat.

A jelek szerint pedig ismét elég kreatív megoldásokkal álltak elő a fejlesztők, és egy friss videóban kaptunk is némi ízelítőt az elérhető Friendshipekből.

A DLC május 26-án jelenik meg, tehát már csak egy keveset kell várnunk az új tartalmak megérkezésére. Ti kipróbáljátok majd az új befejező mozdulatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)