Hirdetés

A Mortal Kombat 11: Aftermath karakterei már külön is megvásárolhatóak

|

Ha titeket csak a Robotzsaru érdekelt a Mortal Kombat 11: Aftermath csomagból, akkor máris megoldódott a gond.

Hirdetés

A NetherRealm Studios szakított a korábbi karaktercsomagokkal kapcsolatos hagyományokkal, és a legújabb fizetős bővítményhez hozzácsapott a friss harcosok mellett egy bónuszkampányt is. Ez volt a Mortal Kombat 11: Aftermath, amely, ahogy Csirke tesztjében is olvashattátok, lehetett volna combosabb is ezért az árért.

Hirdetés

Eddig a játékosok csupán a teljes Aftermath beszerzésével tehettek szert a három új harcosra (Fujin, Sheeva, Robotzsaru), azonban a megkötésnek vége, már mindhárom beszerezhető külön-külön is: körülbelül 1900 forintot kóstál mindegyik karakter. Kaci a közelmúltban maga is bevizsgálta a két régi kedvencet és az új jövevényt egy Mortal Kombat 11: Aftermath livestream során, érdemes belenézni.

A Mortal Kombat 11 elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti egyébként kiket látnátok még szívesen vendégkarakterként? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)