Hirdetés

A Mortal Kombat 11 története hamarosan folytatódik

|

Mortal Kombat 11 sztori DLC érkezik, ezzel együtt egy közkedvelt karakter is visszatér. Május 6-át várjuk lelkesen, mert jön a nagy leleplező trailer.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 egy kifejezetten ütős (bocsánat) cím volt, és a történetére sem lehetett egy rossz szavunk sem, hiszen rengeteg közkedvelt karakter tért vissza a látványos és csavaros sztoriban. Úgy tűnik, hogy a kaland folytatódik, legalábbis erről árulkodik az a rövid előzetes, amit nemrég tettek közzé a játék közösségi média oldalain. 

Hirdetés

A történet ott maradt abba, hogy miután Liu Kang Raiden erejével legyőzte Kronikát, az idő alakítására alkalmas eszközzel újra elkezdte formálni a történelmet. Innen folytatódik az a rövid előzetes, ami nemrég került fel a Mortal Kombat oldalaira:

Eszerint visszatér a gonosz mágus, Shang Tsung is, akit pár rész óta nem láthattunk, mivel mesterével, Shao Khannal együtt elpusztították. A NetherRealmnek most szinte végtelen lehetőség áll rendelkezésére a sztorivezetés szempontjából, hiszen az idő visszapörgetésével lényegében tiszta lapot nyitottak, ahol semmilyen korábbi eseményt nem kell figyelembe venniük. 

A stúdió annyit fűzött hozzá a videóhoz, hogy május 6-án délután 3 órakor érkezik majd a leleplezés, tehát jó eséllyel egy hosszabb előzetesre és új tartalmak bejelentésére számíthatunk a holnapi nap folyamán. 

Ti mely karakterek visszatérésének örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)