Hirdetés

A Mortal Kombat fejese is ott lesz a DC FanDome-on, máris megy a találgatás, hogy mit jelenthet be

|

Injustice 3-at vagy Mortal Kombat 12-t kapunk?

Hirdetés

Legutóbb augusztus végén írtunk a Warner Bros. és a DC közelgő online mustrájáról, a DC FanDome-ról, melyen számos izgalmas tételre számíthatunk a Robert Pattinson-féle The Batmantől a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adamen át a Peacemaker-szériáig.

Nemrég azonban kiderült, hogy az eseményen a Mortal Kombatot fejlesztő NetherRealm Studios fejese, Ed Boon is felbukkan, melynek nyomán azonnal elkezdődtek a találgatások arról, hogy vajon mivel lepi meg a közönséget.

Hirdetés

Adná magát a tipp, hogy végre folytatást kap a DC szuperhőseit egymásnak eresztő Injustice-sorozat, hiszen a 2017-es második epizód óta a Mortal Kombatet kalapálta a stúdió. A játékipar veterán szerzője, Jeff Grubb azonban a Twitteren hűti a kedélyeket, szerinte ugyanis az MK12 van készülőben.

Grubb úgy tudja, hogy a NetherRealm a Warner Bros Interactive Entertainment (WBIE) tulajdonjoga körüli bizonytalanságok miatt döntött úgy, hogy a 12 millió példányban eladott Mortal Kombat 11 folytatására koncentrál.

Mint ismert, az eddigi tulaj, az AT&T néhány hónapja eladta a Discoverynek a WarnerMediát, melynek keretében a játékokért felelős WBIE stúdióinak nagy része, köztük a NetherRealm is az új tulajdonoshoz került, ám előtte sokáig ment a találgatás, hogy egyes csapatokat leválaszthatnak az üzletről.

Biztosat persze csak a DC FanDome után tudunk majd, ezen a ponton még bármit hozhat Ed Boon fellépése. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a Mortal Kombat-franchise most éppen virágkorát éli, hiszen nem csak a hivatalosan is lezártnak tekinthető MK11 eladásai alakultak kiválóan, de egy szeptemberi jelentés szerint a filmes fronton is offenzívával készül a Warner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)