Hirdetés

A Mortal Kombat széria atyja lehangoló dolgot közölt a folytatással kapcsolatban

|

De az is lehet, hogy az Injustice 3-mal kapcsolatban, ez még nem dőlt el.

Hirdetés

Idén ünnepelte 30. évfordulóját a Mortal Kombat, így adná magát, hogy a NetherRealm Studios ezt megünnepelendő folytassa a franchise-t és elkészítse a Mortal Kombat 12-t, amelyre meg is van az esély, viszont Ed Boon legutóbbi twitteres válasza alapján legalább annyira benne van a kalapban az is, hogy az Injustice 3-on dolgoznak. Mindkettő projekttel kapcsolatban pletykáltak már a közelmúltban, de a Mortal Kombat 12 esetében még egy visszatérő karakter is szóba került

Reménykedtünk benne, hogy még idén meg fogjuk tudni, hogy min munkálkodik éppen a NetherRealm Studios, de most a stúdió feje, maga Ed Boon hűtötte le a kedélyeket Twitteren. 

Hirdetés

Mivel a Mortal Kombat 11-et 2018 decemberében, a The Game Awards során leplezték le, ezért adta volna magát, hogy az idei, magyar idő szerint december 9-én hajnali fél kettőkor kezdődő eseményen megkapjuk a NetherRealm újdonságának leleplezését. Boon is tisztában volt ezzel, így még időben igyekezett elejét venni a találgatásoknak egy rövid bejegyzésben:

"4 évvel ezelőtt a Game Awardson sikerült összehozni az MK11 meglepetésszerű bejelentését, ami remekül sikerült. Talán túlságosan is jól sikerült, mivel sokan azt feltételezték, hogy a következő játékunkkal megismételjük ezt a trükköt. Köszönjük a várakozást, de még nem állunk készen a következő NRS-játék bejelentésére."

Szerencsére így sem maradunk izgalmak nélkül a 2022-es The Game Awards során, hiszen várható a Star Wars Jedi: Survivor, a Diablo 4, a Final Fantasy 16 és Hideo Kojima újdonságának felbukkanása is, ráadásul a Valve Steam Deckeket osztogat majd, szóval érdemes lesz követni az eseményeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)