Hirdetés

A Mortal Online 2 egy gyönyörű és brutális világot ígér

|

Az új trailer megmutatta a sandbox MMORPG gyönyörű helyszíneit, és vérgőzös csatáit.

Hirdetés

A Star Vault keményen dolgozik a Mortal Online 2-n, aminek zárt béta változata már elérhető és játszható az előrendelők számára. A Steamen Early Accessként elérhető játék egy teljesen nyílt MMORPG, ahol ráadásul mindenki megtámadhat mindenkit, és bukásod után a hulládat teljesen ki is foszthatják.

Ez egy kőkemény "full loot PVP" MMO-ról beszélünk, így a karakterfejlődés nem lesz sem egyszerű, sem veszélytelen. A bétában mindenkinek megvan a lehetősége, hogy elsajátítsa a játék alapjait, aztán az éles változatban pedig már a szabályok teljes ismeretében lehet küzdeni a túlélésért.

Hirdetés

A Mortal Online 2 harcrendszerében nincs automatikus célzás, vagy bármi más segítség: nekünk kell célozni, nekünk kell leadni minden egyes csapást, és nekünk kell elkerülni minden támadást. Ha elbukunk és mindenünk odavész, akkor az csak a mi hibánk lesz.

Az új játékmenet trailer leginkább a Mortal Online 2 világának látványával igyekszik lenyűgözni bennünket.

Ez a fajta hardcore MMO csak egy szűk rétegnek szól, amiben az sem segít, hogy egy teljesárú és havidíjas mókáról beszélünk. Nem ez lesz a világ legnépszerűbb játéka, de a kis közössége biztosan élvezni fogja majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)