Hirdetés

A Mozilla böngészőben játszható ingyenes RPG-t indított

|

Tényleg nem lesz már soha nekünk olyan, hogy vége a játéknak. Most már a böngészőben is várnak a kalandok. Dolgozni meg ki fog?

Hirdetés

A Firefox alkotói úgy gondolták, hogy nem annyira fontos, hogy az ember valaha is bezárja a böngészőjét, így megalkották a BrowserQuest című játékot, amely egy interneten játszható online MMO, kicsit a régi idők hangulatát idézve.



Könnyen kezelhető, mivel csak az egeret kell használni a játékmenet során, minden platformon (Firefox, Chrome, Safari) tökéletesen fut, lehet egyedül és másokkal csevegve csapatni, ráadásul menthetjük a játékállást, így az bármikor szabadon folytatható.



Ki is akartam gyorsan próbálni, de sajnos nem indult el nálam a játék sem Androidon, sem PC-n, remélem, hogy csak valami átmeneti gondról van szó, mert az ötlet remek. Megírjátok, ha nálatok esetleg már megy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)