Hirdetés

A MultiVersus első szezonja csúszni fog, várnunk kell még Mortyra

|

Hatalmas sikerrel indult a Warner címeket összeterelő verekedős móka, de az első nagyobb tartalom körül már most kavarodás van.

Hirdetés

A MultiVersus zajos sikert aratott a korai hozzáféréses periódusában, és akkor sem veszített a lendületéből, amikor az elérhetővé vált a nagyközönség számára, sőt éppen ellenkezőleg. Mindez arra vezethető vissza, hogy a közepesen érdekes poén mögött, mely szerint Tapsi Hapsival verhetjük bucira Supermant, egy minőségi, és ami ennél is fontosabb, szórakoztató verekedős cím rejlik.

Rengetegen pörgetik a meccseket a nap minden pillanatában, ezért is volt annyira szomorú hír, hogy a Player First Gamesnek el kellett csúsztatnia az első szezon indulását. A Season 1 hozná ugyanis az első teljes értékű battle passt, annak kihívásait, valamint a Rick és Mortyból. Minderre eredetileg augusztus 9-én került volna sor, ám a legfrissebb bejelentés egyértelművé teszi, hogy megváltoztak a tervek.

Hirdetés

A MultiVersust milliók játsszák, így alapvetően érthető, hogy a Player First nem akar egy felemásan sikerült szezonnal indítani, de ettől függetlenül sokan fogadták csalódottan a híreket. A legszomorúbb a sztoriban, hogy egyelőre azt sem tudjuk, meddig kell majd várnunk. Viszont addig is, amíg elkészül az új bérlet legalább bőven lesz időnk kipörgetni a nyílt béta jutalmait.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)