Hirdetés

A nagy botrány után Amouranth bejelentette, hogy szünetet tart

|

Napokkal azt követően, hogy az abuzív házasságáról beszélt, szabadságra megy az ismert streamer.

Hirdetés

A Twitch egyik legismertebb streamere, a 6 millió követővel bíró Amouranth, vagyis Kaitlyn Michelle Siragusa az elmúlt napokban élő adásban jelentette be, hogy valójában egy abuzív házasságban él, amelyben gyakorlatilag a meg nem nevezett férje osztja be az idejét, és szoros ellenőrzést gyakorol a pénzügyei felett is.

A streamet követően az OnlyFansen is aktív videós újabb hírekkel jelentkezett, azt állítva, hogy a botrány hatására a férje együttműködést tanúsítva szakemberhez fordult, s visszaadta neki az irányítást.

Most pedig újabb állomáshoz érkezett a történet, Amouranth ugyanis a Twitteren kürtölte világgá, hogy határozatlan idejű "szünetet tart".

Hirdetés

Hogy ez az OnlyFansre is vonatkozik-e, az nem derült ki a posztból, a közösségi médiában viszont vélhetően továbbra is aktív lesz a streamer, azóta legalábbis már megosztott egy lóval pózolós fotót.

A szünet bejelentése előtt két nappal a streamer megszakította a visszatérő adását, majd szintén a Twitteren közölte, hogy valaki kihívta rá a rendőrséget.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)