Hirdetés

A nagy bukás után késik az eFootball 2022 nagy frissítése

|

A nagy javítócsomag a jövő évre csúszott, szóval már kimondható, hogy az eFootball 2022 az év legigénytelenebb játéka.

Hirdetés

Nem hittük volna, hogy lehetséges horrort csinálni a fociból, de a Konami sajnos megoldotta ezt a kihívást a játékosok többsége szerint. A szeptemberben megjelent PES-utód, az eFootball 2022 a Steam legrosszabb játéka lett, köszönhetően annak, hogy az egyetlen szórakoztató eleme a játékosok arcberendezése volt.

A megjelenést követően a Konami sűrű elnézéseket kért, és megígérte, hogy helyrehozzák a dolgot. Neki is lódultak a munkának, és megígérték, hogy novemberben szállítják is a számos problémát javító frissítést. 

Hirdetés

Sajnos úgy tűnik, hogy lendületből több volt, mint erőforrásból. A kiadó kénytelen volt elcsúsztatni a tartalmi csomagot.

"Több időre lesz szükség ahhoz, hogy a termék minősége elérje az általunk elfogadhatónak tekinthető szintet, így eltoltuk a megjelenési dátumot."

Az 1.0.0-s frissítés a jelenlegi tervek szerint 2022 tavaszán fog befutni. Addig persze kapunk kisebb tapaszokat, például a 0.9.1-et, ami még a mai nap folyamán megérkezik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sajtóközleménnyel együtt a Konami egyébként elkaszálta az eFootball 2022 Premium Player Packet is, és vissza fogja küldeni annak árát minden előrendelőnek.

Ritkán látunk ilyen katasztrofális játékindulást, de kétségtelenül van ennek szórakoztató aspektusa is, köszönhetően a végtelenül bugyuta screenshotoknak, amelyek igénytelen karaktermodellekről születtek. Sírva nevetünk, de ez is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)