Hirdetés

A Namco Bandai adja ki a Ninja Theory következő játékát

|

Címe még nincs, de kiadója már van a Heavenly Sword fejlesztői által titokban hegesztett projektnek.

Hirdetés

Anno a PlayStaion 3 egyik nagy siker várományosa volt a Heavenly Sword. Aztán ahogy az lenni szokott, volt akinek bejött, volt akinek nem. A játék azért rossz semmiképpen nem volt, hiszen általában 80 százalék fölé értékelték mindenhol.

A Namco Bandai pedig úgy látszik látott fantáziát a Ninja Theory új projektjében, mert bár annak címét nem volt hajlandó elárulni, a kiadás tényét megerősítette. A játékról tehát egyelőre semmit nem tudni, azaz mégis: az új stuff multiplatform lesz, tehát jön Xbox 360-ra, és PS3-ra is. A két cég közötti együttműködés sem végleges, a Namco egyelőre csak ezt az egy játékot tervezi kiadni. Nem baj, ha esetleg bukás lenne, majd visszamennek a srácok további Heavenly Sword epizódokat gyártani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)